wildix-logo

VINCENTZ AS Partnerhistorie

VINCENTZ AS er en cloud virksomhed, som fokuserer på at levere kvalitetsløsninger As-a-Service til virksomhedens kunder, et område hvor man er med til og gøre en forskel på markedet. Da VINCENTZ AS blev den første Wildix partner i Danmark i marts 2020, har virksomheden banet vejen for Wildix’s indtræden i de nordiske lande.

Vi talte med Frank Vestergren Vincentz, virksomhedens ejer, for at finde ud af mere, om hvorfor VINCENTZ AS er har valgt og tage Wildix Blue Ecosystem ind i virksomhedens produkt portefølje.

“Jeg har et dygtigt team omkring mig, som jeg har haft i mange år. Og med Wildix kan vi bedre tilbyde at dække de forskellige behov inden for Smart Working”, siger Frank Vestergren Vincentz.

Om deres kundefokus og det som gør at VINCENTZ AS skiller sig ud på marked, forklarer han:

“En af de udfordringer, vi møder er konkurrenter som sælger ’bundled’ løsninger (løsninger inkl. trafik). For vi er en løsningsudbyder, og er beviste om vi ikke er et teleselskab over for vores kunder.” siger Frank Vestergren Vincentz og fortsætter. “Kunden bør frit kunne vælge det eller de teleselskaber som har det bedste produkt, uanset om det er i forhold til IP- eller mobiltelefoni, og uden at det påvirker deres cloudtelefoniløsning”.

Men kunden skal selvfølgelig også tilbydes en komplet løsning, når kunden har brug for det og foretrækker én samlet leverandør. Det er vigtigt for VINCENTZ AS, at kunden kan skifte teleudbyder uden at det også vil være ensbetydende med, at de også skal have ny telefoniløsning. “Vi tror på at det er den bedste strategi at arbejde med, og den gør også at vi kan vinde sager i konkurrence med teleselskaberne i Norden.”

Det var nemt for VINCENTZ AS og beslutte et strategisk samarbejde med Wildix, som kontaktede VINCENTZ AS med tilbud om Wildix’s introduktion til det nordiske marked. Som Frank Vestergren Vincentz siger:

“Fra første gang jeg blev introduceret og var i kontakt med Wildix, var det tydeligt og se vi havde at gøre med en mulig strategisk samarbejdspartner og gøre, som havde en plan og som tænkte på alt.”

VINCENTZ AS var allerede på udkig efter et alternativ for deres kunder. Indtil da, havde de været 100% dedikeret med Mitel løsninger, og det var svært at finde andre udbydere, da der ikke var nogen som kunne matche VINCENTZ AS’ ønsker. Før end Wildix kom på banen. “Wildix er en løsning som er stærk på mange områder,” uddybede Frank Vestergren Vincentz.

“Man kan få en komplet pakke fra start. Det er et godt design, og så har Wildix meget dedikerede medarbejdere som er ekstremt tilgængelige og nemme at komme i kontakt med. Jeg tror at vi vil se en masse interessere fra vores land omkring Wildix i fremtiden. “Wildix’s brugervenlige ’front end’ brugerinterface og det at løsningen er en ’all included’ løsning for kommunikation og samarbejde, er en kæmpe fordel for vores kunder. Med statusvisning i realtid, og nem betjening af selv avancerede funktioner, er nogle af de fordele som gør det er nemt at understøtte kundernes behov.”

Frank Vestergren Vincentz giver også et par ord med på vejen om værdien af Wildix-løsningen:“Værdien i Wildix-partnerskabet kommer ud fra det faktum, at Wildix ikke er en lille virksomhed. Vi har mange konkurrenter som laver smarte løsninger i Danmark og i Norden, men når man ser på virksomhederne bag disse løsninger, har de fleste begrænsede resurser, hvilket også betyder en del i forhold til den løbende udvikling og integrationsmuligheder mod andre systemer. Som kunde er man nødt til at spørge sig selv, hvad sker der, når teknikerne fx skifter arbejde? Det er noget, som jeg ikke ser som en udfordring med Wildix som producent/leverandør.”

“Wildix-løsningen gav også VINCENTZ AS nogle fordele under pandemien, dens ’lockdown’ og de restriktioner den medførte. “Wildix-løsningen er en ’Smart Working’ løsning. Den passer til den ”nye” hverdag med behov for virtuelle arbejdspladser,” siger Frank Vestergren Vincentz.

“Hvis man kan sige noget positivt ved denne ’lockdown’ er det, at den har tvunget kunderne til at forholde sig til denne nye måde at arbejde på. Et er at arbejde hjemmefra, men det er noget andet at arbejde fra skiftende arbejdssteder, og stadig have samme de muligheder, uanset hvor du skal arbejde, om du er på farten eller har behov for at holde virtuelle møder.”

“Vi behøver ikke mere at forklare fordelene ved at have en cloudbaseret løsning, som er nem at tilgå og altid opdateret. “Wildix Cloud er en god løsning at arbejde med, og nem at sælge over for kunderne. Og så tilbyder den alle ’smart working’ funktioner integreret som standard i løsningen.”

Når Frank Vestergren Vincentz ser tilbage på sin oplevelse med Wildix, konkluderer han: “Jeg var imponeret over, at Wildix har kunne tilbyde ’one-stop-shopping’ og, udover software, også leverer Wildix ’branded’ hardware, tillige med 5 års B2B garanti. Faktisk er hele porteføljen med hardware og software ret unikt, noget kun få leverandører kan tilbyde deres partnere i dag.”

VINCENTZ AS tilbyder i dag Wildix Cloud, til de kunder som ønsker en økonomisk attraktiv webbaseret ”all in one” løsning for kommunikation og samarbejde.

share