wildix-logo

Elena Yhtiöt Oy Partner Story

Kahden ystävän perustama Elena Yhtiöt Oy tuo suomalaista jääkylpy- ja saunafilosofiaa televiestintämaailmaan. Ensimmäisenä suomalaisena wildix-kumppanina he ovat luoneet pohjan sujuvalle viestinnälle ja asiakkaan valinnanvapaudelle.

Keskustelimme Elena Yhtiöt Oy:n perustajien Jari Kauhasen ja Ari Seppäsen kanssa siitä, mitä he ajattelevat tulevaisuudesta ja mitä toiveita heillä on Wildix-ratkaisun suhteen.

”Olemme suhteellisen vanha yritys. Aloitimme vuonna 1998, ja olemme siitä saakka myyneet PBX-järjestelmiä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme Wildix-pilvipalvelun”, Jari sanoo.

”Panostimme paljon aikaa ja rahaa muiden järjestelmien myyntiin, jotka eivät toimineet meillä eivätkä asiakkailla. Sitten meille esiteltiin Wildix”, hän jatkaa.

”Päätimme ottaa siitä selvää. Nyt siitä on kulunut jo kaksi vuotta aikaa, ja tulevaisuutemme Wildixin kanssa näyttää hyvältä.”

Puhuttaessa Suomen markkinoista ja niiden eroavaisuuksista Jari selitti: ”Suomessa on muutama erittäin suuri operaattori, joka pitää hallussaan suurinta osaa markkinoista, ja joilla on mahdollisuus antaa erikoishintoja ja – tarjouksia. Tiedämme kuitenkin, että Wildix on parempi ratkaisu, kun hinta ei ole tärkein tekijä, jolloin Wildix-ratkaisu on itsestään selvä valinta. ”Wildix sisältää yhdessä ratkaisussa useita eri ominaisuuksia, mikä on valtava etu. Ratkaisu skaalautuu ja kasvaa asiakkaan mukaan. Asiakas voi aloittaa aivan perusratkaisusta ja toiminnan kasvaessa hankkia lisäominaisuuksia. ”

Keskustellessamme Arin kanssa Wildix-ratkaisusta hänellä on vielä lisää sanottavaa:

Loppukäyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä ratkaisuun. Puhuin juuri yhden kanssa, joka antoi ratkaisulle, asennukselle ja asentajalle arvosanaksi 10/10. Loppukäyttäjät saavat kaikkiin kohtaamiinsa ongelmiin ja haasteisiin nopeasti apua.”

Yhteistyöstä Wildixin kanssa Jari sanoo: ”Pidän Wildix-perheestä! Minulla ja Arilla on vain hyvää sanottavaa Wildixistä. Pidämme tuotteesta ja haluamme myydä juuri tätä tuotetta. Loppukäyttäjämme ovat tyytyväisiä, joka tekee myös meidät tyytyväiseksi.”

share